Spring naar de inhoud

Thuisbatterijen

Hebt u al eens nagedacht over het opslaan van de energie die u zelf opwekt, dan is een thuisbatterij een ideale keuze want dit is precies wat deze doet. 

Het is een voordelige keuze, vooral nu de energieprijzen stijgen. Het is nu meer dan ooit belangrijk om zelfconsumptie te bevorderen. Door de energie die u zelf opwekt op te slaan en slim te gebruiken, kunt u piekbelastingen opvangen en besparen op uw elektriciteitsrekening.

Met een thuisbatterij kun u elektriciteit opslaan, wanneer er bijvoorbeeld overproductie van uw zonnepanelen is. Op deze manier kun je de gratis, zelfgeproduceerde stroom later op de dag gebruiken wanneer de zon niet schijnt.

Als uw zonnepanelen te weinig energie produceren, zoals in de winter, kun je je thuisbatterij ’s nachts opladen tegen het goedkopere daltarief en de opgeladen elektriciteit vervolgens tijdens de piekuren gebruiken. Dit is natuurlijk alleen van toepassing als u een energiecontract hebt met dag- en nachttarief.

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe een thuisbatterij u kan helpen om meer controle te krijgen over uw energieverbruik.

Plan een afspraak

Heeft u nog verdere vragen hierover neem gerust contact met ons op.