Spring naar de inhoud

Bordenbouw

Bij Berrentec begrijpen we dat verdeelkasten van cruciaal belang zijn in industriële omgevingen. Ze vormen het hart van elektrisch aangestuurde en geautomatiseerde installaties. Daarom streven we naar perfectie bij het bouwen van deze stuur- en verdeelborden. Alleen op deze manier kunnen we zorgen voor een hoogwaardige afwerking van de kast en de gewenste betrouwbaarheid en veiligheid garanderen.

Om het perfecte verdeelbord te creëren dat voldoet aan de IEC 60204 normen, doorlopen we samen met jou als klant enkele stappen en werken we nauw samen met ons in-house tekenbureau en engineeringafdeling.

In de eerste stap, het concept, analyseren we de werkelijke omstandigheden in jouw productieafdeling. Op basis hiervan ontwikkelen we elektrische schema‘s. We brengen gedetailleerd de vermogensberekening, kortsluitstromen en warmtehuishouding van de verdeelkast in kaart. Daarnaast houden we ook rekening met toekomstige ontwikkelingen, zoals modulaire uitbreidbaarheid en duurzame energiebronnen.

Vervolgens gaan we over naar de creatie van jullie op maat gemaakte verdeelkast. Onze technische afdeling gebruikt de gedetailleerde plannen om de kast te produceren en assembleren. Bij Berrentec kiezen we altijd voor hoogwaardige merken en producten die gebaseerd zijn op de nieuwste technologieën en al bewezen zijn in de praktijk.

Tot slot, bij het in bedrijf stellen van de verdeelkast, laten we u niet aan je lot over. Onze eigen studiedienst zorgt ervoor dat het theoretisch concept perfect wordt vertaald naar de praktijk, in overeenstemming met de IEC 61439-1 en IEC 61439-2 normen voor vermogensschakel- en verdeelinrichtingen.

We bieden één single-point-of-contact, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw productie soepel verloopt en blijft functioneren dankzij de juiste reserveonderdelen

Wilt u gebruik maken van onze expertise rond bordenbouw, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Phoenix Contact Bordenbouw
Siemens Bordenbouw
Schneider Electric Bordenbouw
EME Bordenbouw

Plan een afspraak

Heeft u nog verdere vragen hierover neem gerust contact met ons op.