Spring naar de inhoud

Gasketels

Bij het vervangen van een centraleverwarmingsketel is het ook belangrijk om de cv-ketel goed in te regelen. Een hoogrendementsketel (HR-ketel) werkt bijvoorbeeld het zuinigst als de watertemperatuur niet te hoog is en haalt zijn hoge rendement alleen als de temperatuur van het retourwater niet hoger is dan 55 graden. Een installateur kan de nieuwe ketel op de fabrieksinstellingen laten staan, echter er is veel besparing te behalen door deze af te stemmen op uw woonsituatie en wensen.

Bij Berrentec staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij de installatie van uw ketel. We selecteren zorgvuldig onze producten en werken enkel samen met gerenommeerde merken om zo het comfort in uw woning te kunnen garanderen.

Bij Berrentec streven we naar uitstekende service en tevreden klanten. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. . Vooraf ontvangt u een gedetailleerde offerte zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Mocht u nadien vragen of problemen hebben, dan kunt u altijd rekenen op onze uitstekende dienst na verkoop. Onze gekwalificeerde medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Berrentec is tevens gecertificeerd om gasketels te keuren.

Heb je nog vragen over gasketels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een professioneel advies.

Plan een afspraak

Heeft u nog verdere vragen hierover neem gerust contact met ons op.