Spring naar de inhoud

Vloerverwarming

Denkt u na over vloerverwarming dan bent u bij ons op het juiste adres.

Vloerverwarming is een systeem waarbij water door leidingen onder de vloer stroomt of waarbij elektrische verwarmingselementen onder de vloer geplaatst worden, dit zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmte verdeling in je huis. Met behulp van een thermostaat kun je eenvoudig de gewenste temperatuur per kamer instellen.
Radiatoren zijn hierdoor overbodig waardoor u heel wat ruimte bespaart in uw woning  en zorgt voor een lager energieverbruik.

In een nieuwbouwwoning is het aanleggen van vloerverwarming een optie die gemakkelijk kan bekeken worden tijdens het bouwen van uw droomhuis. Tevens zijn er ook nieuwe toepassingen voor renovatie beschikbaar, het kan in verschillende soorten vloer worden geïnstalleerd en creëert een aangename en gezellige sfeer in huis.

Vloerverwarming is tevens heel gunstig voor het behalen van de EPB eisen.

Steeds meer mensen denken erover na om hun woning te verwarmen met behulp van vloerverwarming. Zeker in een nieuwbouwwoning is het leggen van een vloerverwarming een optie die gemakkelijk kan bekeken worden tijdens het bouwen van uw droomhuis. 

Wij zorgen voor een legplan op maat van uw woning en geven indien gewenst een gepast advies voor de aansluiting van een warmtepomp.

Door het aanleggen van vloerverwarming is het plaatsen van radiatoren overbodig. Zo bespaart u ruimte in uw woning. Ook is er een lager energieverbruik en steeds een aangename warmte in uw woning. Vloerverwarming is tevens zeer gunstig voor het behalen van de EPB eisen

Bovendien zijn er ook nieuwe toepassingen voor renovatie beschikbaar! 

Contacteer ons of vraag eenvoudig en snel een gratis offerte aan.

Plan een afspraak

Heeft u nog verdere vragen hierover neem gerust contact met ons op.