Spring naar de inhoud

Laadpalen

  1. Gemak en flexibiliteit: Eenvoudig en snel opladen wanneer u maar wil.
  1. Kostenbesparing: Elektrisch rijden is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffectief. Profiteer van lagere brandstofkosten en subsidies voor elektrisch rijden, waardoor u geld bespaart op lange termijn.
  1. Milieuvriendelijk en toekomst: U draagt bij aan een schonere en duurzame toekomst en investeert in een toekomstbestendige oplossing die uw mobiliteitsbehoeften zal blijven ondersteunen, zelfs naarmate de technologie evolueert.

Onze projectleiders werken met u samen om uw laadbehoeften in kaart te brengen en te onderzoeken wat er mogelijk is met de bestaande elektrische voorzieningen. We houden ook rekening met het laadvermogen van de voertuigen die gebruik zullen maken van het laadpunt, evenals of het laadpunt al dan niet (semi-)publiek toegankelijk moet zijn. Op deze manier kunt u een goed geïnformeerde beslissing nemen.

Met een dynamic load balancing module verdelen we de  beschikbare laadstroom over jouw laadpunten. De prioriteitsniveaus per gebruiker kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Het apparaat zelf is ontworpen met hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Alfenladers zijn zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

Bij ons kan u terecht voor een perfecte laadoplossing of u nu een particuliere gebruiker bent of een bedrijfseigenaar die elektrische mobiliteit wil bevorderen.

Heeft u nog verdere vragen over laadpaalinstallaties neem dan zeker even contact met ons op.

Plan een afspraak

Heeft u nog verdere vragen hierover neem gerust contact met ons op.