Spring naar de inhoud

Airco

Lucht-lucht warmtepompen, ook bekend als airconditioning of kortweg airco, zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Wat vroeger misschien als een overbodige luxe werd beschouwd, is nu een essentiële behoefte geworden. Met de voortdurende trend van warmere zomers is het niet prettig om te slapen of productief om te werken in een ruimte van 30°C.

Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor een esthetisch mooie en goed functionerende installatie, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het hele jaar door behoudt u de controle over de temperatuur in uw ruimtes.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een comfortabel binnenklimaat in een woning , kantoor of winkelruimte – ongeacht hoe warm het buiten is. Onze erkende installateurs zorgen voor een snelle en accurate installatie, afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Er zijn namelijk verschillende opties beschikbaar afhankelijk van uw behoefte en de grote van de ruimte.

Een airco doet meer dan de lucht af te koelen of op te warmen. Het apparaat reguleert  de temperatuur, vermindert de luchtvochtigheid en filtert stofdeeltjes en andere verontreinigingen uit de lucht.

De moderne airco is ontworpen om efficiënt en stil te werken, energiezuinig en milieuvriendelijk.

Kies voor een airco om uw comfort thuis of op het werk te verbeteren en ervaar zelf de voordelen van een frisse, schone en koelere lucht.

Heeft u vragen bij de werking of installatie van airco’s, neem dan hierover gerust contact met ons op.

Panasonic Airco
Daikin airco

Plan een afspraak

Heeft u nog verdere vragen hierover neem gerust contact met ons op.