Zonnepanelen

De klant, zowel particulier als bedrijf, kan bij ons terecht voor de begeleiding van aanvragen. Wij bieden een volledig gamma fotovoltaische zonnepanelen aan met zeer hoge prestaties, een goede kwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid. Onze producten voldoen aan de strengste internationale normen en garanderen u een optimale opbrengst.

U kan bij ons een offerte op maat aanvragen, die na het bezoek van onze vertegenwoordiger wordt opgesteld. Wij maken een gebruiksvriendelijke prijsopgave met opbrengstentabel, rekeninghoudend met alle karakteristieken van het dak en belangrijke externe factoren. Elk systeem wordt volledig op maat van uw dak samengesteld. Bovendien doet Berrentec de aanvraag van uw keuring.

U hoeft dus helemaal niets te doen, Berrentec doet alles voor u.

 

Warmtepompboilers

Naast pv-installaties biedt berrentec u ook Warmtepompboilersystemen van ARISTON aan. U kan een offerte aanvragen die op maat wordt berekend aan de hand van uw noden en verbruik. Bovendien heeft berrentec een eigen installatieteam dat voor de plaatsing en afwerking van uw Warmtepompboilersysteem zorgt! Ook staan wij garant voor een uitstekende service na verkoop!

Vraag snel uw offerte aan, en geniet van de vele voordelen van een warmtepompboiler! 

 

Warmtepomp/Airco